Uzavření smlouvy o dodávce tepelné energie, okruh stanice 9

lnformace k uzavření smlouvy o dodávce tepelné energie okruh stanice číslo 9.

Tato informace se týká prozatím pouze okruhu stanice číslo 9. Společnost Teplo Chodov s.r.o. má od listopadu 2023 v držení předávací stanice číslo 5 a 9, které také provozuje na základě licence vydané Energetickým regulačním úřadem. Podle práva je povinností licencovaného provozovatele uzavřít s odběrateli smlouvy na dodávku tepelné energie na následující časové období.

Abychom  této zákonem uložené povinnosti dostáli, zaslali jsme vám, odběratelům na okruhu stanice číslo 9, k podpisu smlouvu na dodávku tepelné energie pro rok 2024 včetně příloh. Před podpisem, prosím, o kontrolu správnosti údajů o odběrateli. Případné změny do smluv zapracujeme a připravíme k podpisu.

Podpis smlouvy je možné provést elektronicky pomocí certifikovaného podpisu, bez opuštění tepla domova nebo přímo v kanceláři společnosti Teplo Chodov s.r.o., v předem domluvený termín, kde pro Vás bude smlouva připravena.

Jste na svátky mimo Chodov nebo "se to prostě nehodí"? Nevadí. Nechceme vás za každou cenu tahat z rodinného kruhu. Smlouvu můžete podepsat s ohledem na nastavený termín záloh až do 08.01.2024. Účinnost smlouvy zůstává od 01. 01.2024. Retroaktivita je přípustná.

Zdeněk Süsseneck, jednatel společnosti